Grattis på valborg!

Idag är det en av mina bästa dagar på hela året, för idag är det den stora Eldardagen och jag tycker som bekant mycket om att elda. Jag ska åka till en sommarstuga och där ska jag få elda. Hoppas jag i alla fall. Jag räknar med det. 
 
Nu var det länge sen igen som jag skrev någonting här. Saker som hänt sen sist:
 
  • Jag har varit i Malmö och hälsat på Snabba katten. Jag blev jätteförkyld där och har nu snor i näsan och hosta i halsen.
  • Jag har skrivit klart min hemtenta och fått en ny. Denna hemtenta borde jag skriva på nu istället för att skriva detta.
  • Jag har spelat med Quizza. Mitt tredje sista quiz för kanske alltid. Lite sorgligt.
  • Jag har bestämt mig för att åka till Way out west för STOPPA PRESSARNA min bästa bästa älsklingsartist Cat Power kommer och detta är jag extremt uppspelt över. Hoppas nu bara att jag inte jobbar den helgen.
  • Jag har jobbat ganska mycket. Känns bra. Inte själva jobbet kanske för det är ganska tråkigt. (går iofs mest ut på att jag sover och vaktar en telefon) Men det känns så himla bra att jag får lön. 
  • Lilla spydiga fyllde år och hade kalas. Det var skoj. Bosse var med. (Såklart) Jag längtar redan efter Bosse och tänker att det ska bli tråkigt att flytta ifrån honom. 
 
Saker som inte hänt:
 
  • Jag har inte fått ett jobb som skolkurator i Stockholm.
 
På fredag ska jag åka till Ulared med mitt jobb. Saker jag ska köpa:
  • Tandborste
  • Ridbralla
  • Ridstrumpor
  • Vanliga strumpor
  • Kläder i funktionsmaterial
Jag kommer typ gå even steven på den här resan. Kommer göra åt cirka lika mycket som jag tjänar. Eventuellt mindre. Jag kommer eventuellt TJÄNA pengar på att åka till Ullared. 
 
Nä. Nu måste jag faktiskt skriva lite om parallellprocesser och sånt. 
 
Tjing!

Fortsättning på sommaren 2012.

Del 1 ligger nedanför detta inlägg som är del 2 i serien om sommaren 2012. Ni får scrolla lite.
 
 
Den här gullisen ska inte in i ett asbesthus och utföra saneringsarbete som man lätt kan tro utan han är allergisk mot myggor och knott och olika svenska insekter för han kommer från Island och där har de inte samma insekter som i Sverige. Han är en invandrare. 
 
 
Den här bilden tycker jag representerar sommaren 2012 väldigt bra. 
 
 
Sånt här var det betydligt mindre av men det hände! Här har vi beviset. EN dag gick det att ligga vid havet och späka. Systers fötter och mina fötter på en ö i Göteborgs skärgård.
 
 
Jag plockade mycket svamp. Jättemycket svamp. Synd att det är så satans tråkigt att rensa. Jag gillar att plocka (är nämligen väldigt bra på att leta) och jag älskar att äta men renset alltså...
 
 
Fler saker jag älskar. Kräfti kräfti! 
 
 
Solnedgång på jobbet. 
 
 
Jag åkte bil till Skåne, längst längst ner, till Sandra och Hannes. Vi rensade ogräs på dagarna och eldade på nätterna. 
 
 
Det var en cirkus i stan under sommaren 2012 och de hade slagit läger helt nära där jag bodde då. Jag hängde ganska mycket med djuren. Jag och en massa dagisbarn på utflykt. Tilläggas bör att jag INTE tycker det är okej med djur på cirkus. Möjligen hundar och kanske även hästar. Men inte mer än så. Inte kameler och elefanter.
 
 
Sen tog sommaren slut. Hanna, Bosse och jag åkte till Brobacka ochmedan Hanna tömde dasset gick Bosse och jag ut i skogen för att leta svamp och vilda djur. Bosse somnade direkt men jag såg en jättestor skalbagge och flera svampar. Sen blev det höst. 
 
 
 
 
 

Sommaren 2012

På allmän begäran: här kommer ännu ett sjok av sommarminnen.
 
 
Fast vi börjar med förra vårens första tussilago. 
 
 
Förra sommarens bästa väder. Sista helgen i maj och vi bestämmer oss för att flytta ut kontoret. Strax ska vi åka ut till Knarrholmen. Där ska vi bli solbrända och rosévinsrusiga. 
 
 
Ljuvliga sommarnatt. 
 
 
Midsommarafton i Midsommarkransen med en tysk plaststång. 
 
 Nää. Igen säger datan att den inte vill lägga upp fler bilder. Och vi har bara kommit till midsommar. 

Sommaren är kort och så vidare.

Det kommer bli sommar i år igen. Om några månader. Det är bara att vänta. Jag ska på solsemester i sommar så jag är ganska säker på att jag kommer få sola och bad (i Pina Colada)  i åtminstone en vecka denna kommande sommar. Mer saker jag ska göra i sommar:
 
  • Bo ihop med Majsan.
  • Mangla.
  • Hänga med hästarna.
  • Bada i sjön.
  • Vara bilägare och där med åka på bilutflykter till skoja utflyktsmål, tex Gripsholms slott för att titta på lejonet.
 
Sen har jag inte planerat så mycket mer. Jag har inte fått mitt sommarschema ännu så jag vet inte hur mycket jag kommer jobba. Förhoppningsvis kommer jag hinna med ett besök på Visingsö och förhoppningsvis en vända till Göteborg för att pussa på Bo.
 
En grej till jag ska göra i sommar är ju förresten att ta examen! Herregud. Jag kommer få en riktig yrkestitel. Jag har ju en yrkestitel nu också i och för sig. Teaterpedagog. Men den har jag ju icke kommit speciellt långt med. Självvalt förvisso. Jag önskar mig presenter när jag tar examen. Jag vill ha ett lock till en kastrull som är 20 cm i diameter. Jag tror att jag måste ha slängt det locket när jag flyttade i höstas, sjukt irri. Sen önskar jag mig den här tavlan. (kan även tänka mig den som poster)
 
 
Det är Ola Billgren som målat den, den heter Paris. Min finaste bild.
 

Lördagens blogginlägg lite för sent.

Här kommer inlägget jag aldrig la upp i lördags. Ljuva sommarminnen från 2011. 
 
 
 
Här sitter Lilla spydiga och Martinsson i solen. Jag tror det är i maj eller kanske till och med april. Bosse ligger i Lilla Spydigas mage. Vi har precis varit på Medicinhistoriska muséet och Lilla spydde flera gånger. Men det var kul ändå!
 
 
Kollo för vuxna, i början av juni, någonstans utanför Nyköping. Bad, lek, diskotek och öl. 
 
 
 
Stigbergstorget. Majsan och jag. 
 
 
På väg hem från Brobacka. Har ganska nyss badat och eldat. Det är Lilla spydiga som håller i kameran. Minns att vi häpnade över att hon fått så sjukt stora lökar pga preggo.
 
 
Mina och Snabba kattens fötter på Ribbans kallbadhus i Malmö. Det var varmt i solen men kallt i vattnet. 
 
 
Visingsö. Ett av paradisen på jorden. (I alla fall den lilla del av jorden jag besökt.)
 
Nu hade jag egentligen tänkt lägga upp en bild på mig och Martinsson när vi var i Barcelona och en bild från sommarens sista helg när vi bestämde oss för att mitt i natten ta med oss en flaska whiskey och dra till skogs för att elda och sjunga men datan bah NÄ tänker inte ladda upp en himla bild till så det fick vara slut där. Och det är en fantastisk bild at sluta med. Visingsö och nakna barnrumpor. Sommaren 2011, rätt okej ändå! 
 
 
 
 
 

Ordningen återställd.

Mer eller mindre. Alla kort och alla kontakter fanns kvar men alla appar hade försvunnit. Tid, svett och tårar krävdes för att få tag på pin-koder och puk-koder. Kom försent till repet på grund av detta strul. Ja ja.

Jaha tekniken motarbetar denna blogg.

Satte mig för att skriva här och tänkte lägga upp lite bilder från telefonen. När jag då kopplade in tellen till datan hände något, allt låste sig. Och nu måste telefonen uppdateras till "fabriksinställningarna". Nu är jag jättenervös att allt kommer ha försvunnit från telefonen. Alla kontakter och alla kort. 
 
Okej nu vill den att jag ska låsa upp den med pinkod och nu funkar ju såklart inte min pinkod. VAFAAN. Måste lösa det här nu. Sabla skit.
 
Och allt är bloggens fel! Hade jag inte velat lägga upp bilder hade det här aldrig hänt!

Ursäkta.

Jag skulle vilja ursäkta att den här bloggen är så himla ful. Jag vet inte hur en gör den fin. Särskilt fult är det när jag använder bilder från Instagram för då blir de alldeles för stora och det går inte att minska dem. Sen skulle jag också vilja be om ursäkt för att jag skriver så slarvigt och har en massa onödiga stavfel. 
 
Det var allt. 
 
Eller va sjutton. Varför ska jag be om ursäkt för? Är ni intresserade av en snygg blogg med fina bilder och sånt kan ni väl läsa nån annan blogg herregud. Skiter väl jag i. 
 
Nu tänker jag infoga en jättestor bild från Instagram bara för att. En jätteful bild dessutom.
 
 
Det här är en kopp med kaffe. En jobbkopp.
 
 

Min granne där ovan.

Jag har en granne som tycker så mycket om musik! Och så tycker han mycket om att städa. Speciellt dammsuga tycker han om. Men mest av allt tycker han om att sjunga. Och det gör han, högt och ofta.
 

Han sjunger Elvis. Wise man says only fools rush in but i can't help falling in love whit you...
 
 
Oj, nu var det lite smutsigt visst. Klockan är halv tio lördag kväll men min granne behöver dammsuga och nöden har ingen lag.
 
 
Whit or whitout you whit or whiou-ou-out you... Can't liiiiive... whit or whitout you... 
 
Han är för härlig ändå, min granne. 

Denna blogg - ett liv.

Eller snarare mitt liv. 
 
Saker som hänt det senaste:
 
  • Jag har tittat på jättemånga avsnitt av Fringe. Det är väldigt spännande. De första två säsongerna var bra, nu är jag inne på tredje säsongen och nu är det asbra.
  • Jag har jobbat två heldagar på nygamla jobbet. Jag är mycket glad över att jag i fortsättningen enbart ska jobba nätter. Shit my lord va långsamt tiden går där.
  • Jag har varit på en magiföreställning. Den var väldigt rolig. Jag skrattade mycket. 
  • Jag hällde en hel stor mugg med trögflytande soppa över mig själv, skrivbord, stol och golv. I skolan. 
  • Jag har lirat ganska mycket på mobilspelet Hay day som min nioåriga systerson laddade ner i påskas. För att leka med. Sen tog jag över. Jag hatar det. Men jag kan inte sluta. Skörda skörda odla odla. 
Saker som inte hänt det senaset:
 
  • Igår fick jag två biljetter till en Olle Ljungström-konsert men jag hittade ingen som ville följa med mig så jag gick inte. Så jäkla tråkigt. Ytterligare vatten på Flyttatillstockholm-kvarnen. 
  • Jag har inte fått svar ännu från jobbet jag har sökt. De ska höra av sig i slutet av veckan. Jag måste gå och må dåligt i cirka fem dagar till. Jag blir nervös bara jag tänker på det.
  • Jag har missat bokade pass på mitt gym så nu kan jag inte boka in mig via www utan måste gå dit och be förlåtelse (eller vad det nu är en ska göra) och detta har resulterat i att jag inte tränat på jättelänge. Jag har iofs varit ute och kutat. (oj en grov överdrift, snarare hasat omkring)
  • Jag har inte skrivit på min hemtenta så mycket som jag borde gjort. Jag har rätt mycket kvar nu. Ska gå bort till min klassis Frida nu och jobba lite.
  • Jag har inte haft the time of my life.

Vilka himla tråkmånsar ni är himla tråkmånsläsare!

Nu är omröstningen klar. Precis som jag trodde var det tre röster. Alla röstade NEJ, så det här kommer inte bli någon träningsblogg. Vilket jag tycker är synd för jag hade nämligen tänkt ut massor av skoj jag skulle kunna skriva om. Till exempel hade jag tänkt prova på och sedan recensera olika träningsformer som fräckefräcka Sh'bam, warriortuffa Combatyoga som ska va så himla bra för typ allt, gränslösa CrossFit och så hade jag tänkt pröva badminton, squash, fotboll, brännboll, handboll, stavhopp, höjdhopp, simhopp (det är jag vass på), 60 meter, 100 meter, 100 meter hinder, 1500 meter hinder, fridykning, frisim, fristil, frisbee, frisbeegolf, vanlig golf samt bangolf. (När jag var liten trodde jag det hette barngolf. Det låter likadant på jönköpingsdialket. Och det verkade rimligt i mina öron. Små banor liksom som passar små människor.) 
 
Jag hade också tänkt skriva rätt mycket om saker en inte ska äta om en vill hålla sig i form för det vet jag rätt mycket om.
 
Dessutom tänkte jag blogga en hel del om saker en kan göra efter träningen, när en behöver koppla av. 
 
Men istället ville ni inte läsa om detta utan om vanliga tråkiga saker. Jag är väldigt besviken faktiskt. Och känner mig rätt tom. Vet inte alls vad jag ska skriva om nu. 
 
Jaa. Idag har jag jobbat. Det var rätt tråkigt. På jobbet läste lite om teorier för psykosocialt arbete. Om cybernetik och metaadaption. Sen åkte jag till teatern och jobbade där en stund. Sen gick jag hem. Sen tittade jag på Fringe. Ja det var allt för mig hej då.

RSS 2.0