Jag mötte en snällis

Idag har jag varit på Söder och träffat min gamla kompis Olle som är i stan på lite semester. Precis när vi möttes började det regna. Vi fortsatte tappert fram. Då kom det; ösregnet from hell.
 
 
Vi väntade ut det under en markis, sen drog vi runt lite för att slutligen hamna vi på ett fik där vi drack kaffe. Sen sa vi adjö och jag gick till Beyond retro och provade några klänningar och som vanligt såg jag vanskapt ut jag fattar inte varför klänningarna på Beyond retro aldrig nånsin kan sitta bra?
I alla fall. Snällisen är det ju jag ska berätta om. I alla fall. När jag var klar med klädprovandet hade regnet kommit tillbaka. Jag stod och tryckte en stund i dörren men sen fick jag nog och trotsade skyfallet. I ca trettio meter. Efter det resignerade jag och ställde mig i en port och tryckte. Men! Då hände det! En man knackade på inifrån och pekade mot en dörr. Jag gick dit: och fick ett paraply! Det var ju i och för sig ett reklamparaply men vad gjorde det!? Glad i hågen kunde jag (nästan) torrskodd promenera hemåt. Flax!

Kroppsmodifikation

Jag håller ju på och grejar lite med min kropp, det vet ni som känner mig. Jag pendlar i vikt, upp och ner upp och ner, jag tatuerar mig, jag har olika piercingar i en massa olika kroppsdelar tex öronen och jag har haft tunnlar i öronen OMG jag har ibland höga klackar så helt huxflux är jag 1,80! Jag är crazy. Sån är jag. Och nu har jag bestämt mig: jag ska skaffa en guldtand. Jag har fått en nummer till en som fixar det svinbilligt. En tandläkare i Mölndal som tydligt kirrar grillz under bordet om man säger så.
 

Det här med prioriteringar.

-Skitbråttom nu! Måste åka till midsommarfirandet om trettio och har inte gjort NÅT! Jag målar naglarna!
Nu sitter jag och väntar på att skiten ska torka...

Näsa, öga, hals.

Jag är jätteförkyld. Jag sov fjorton timmar i natt. Igår masade jag mig iväg till apoteket för kroppen och köpte nässpray och apoteket för själen och köpte två liter jos, polkaglass, tiramisuglass, bavariaost, plockgodis, plommon och körsbär. Detta reulterade i att jag idag faktiskt känner mig en smula bättre. Nu kom jag precis hem från en promenad till vidoebutiken.



Jag tycker trots detta väldigt synd om mig själv.

Dock, som min kloka syster sa till mig nyss: -Bättre att vara sjuk nu än när du börjat jobba, för nu förlorar du inga pengar på eländet. Så himla sant. Imorgon kl 20:30 kommer jag vara som en nötkärna. (kanske)

Jag tror att jag har pollenallergi också. Det kliar så djävulskt i ögonen. Jag brukar inte ha kli i ögonen när jag är förkyld. Och kliandet startade innan förkylningen. Tyder på allergi. Och som den datahacker jag är har jag googlat och upptäckt att det är mycket gräspollen just nu. Gräsallergi alltså. *Check*

Nu blir det skräckfilm. Tjing.

En grej jag gillar.

Det är min tvättstuga. Den är ganska sliten och lite smutsig tyvärr men det är lätt att få tider och det finns två maskiner som inte går att boka så man kan paniktvätta ifall man behöver. Men det bästa av allt: Manglarna.

Detta är stenmangeln. Jag har inte provat den. Den verkar lite farlig. Men visst är den flott!



Om man ska använda denna relik är det viktigt att läsa instruktionerna först.



Den elektriska mangeln med gaspedal. Den gillar jag. Den blir supervarm. Väldigt effektiv. Som ett jättestrykjärn ungefär. Känns även lite kul att få gasa samtidigt som man plattar.



Wascator. En riktig klassiker i sammanhanget.



Även här finns det bra instruktioner för ett gott resultat.



En relativt ny maskin, för den lite bredare tvätten. Notera nödstoppen till höger om platt-rullen.




Till sist: Miele-mangeln. Troligen en 90-talare. Har faktiskt aldrig provat denna. Känns en smula ostabil.




Så. Himla. Bra.

Lorentz & M. Sakarias.

Waz up!?

Sist jag skrev, vilket var för en vecka sen ganska precis, så skrev jag att jag ville göra nåt kul dagen efter. Villket för mig nu är "i onsdags". Jag sprang (men inte jättelångt, typ 6 km) Sen var jag inne i stan, det var galet med folk där. Hade en ganska tråkig dag. Var lite deppig. Kände mig ensam. Bestämde med några polare att mötas upp. Kände mig lite bättre till mods. Fick ett sms från dem: "vi kommer dra hem tidigt". Depp igen. Fick detta sms från Långa kusinen:

Hon är vuxen och tar därför ansvar. Så jädra lyckad kväll!

Sen har det varit en ganska bra vecka för undertecknad. Det är en lång historia, jag skulle vilja sjunga, men det går ju inte så här kommer en liten bildkavalkad istället.

Vi börjar med ett blåmärke jag haft på benet som jag inte vet var det kommer ifrån.



Den här bilen har börjat stå parkerad utanför mig. Den laddar med elsladd. Så himla fint.



I fredags jobbade jag kväll. Vi var uppe vid Ivar Los park just precis när solen sa adjö. Älskar denna staden så intensivt! Jag gör min sista vecka som fältare nu, det känns ganska sorgligt. Träffade på massa tonåringar i torsdags och fredags som jag sa hej då till. Hej då sa jag. Hej då sa dom.



I lördags var jag på picknick med två kollegor och kusin Malin. Det var ruskigt trevligt. Och gott.


När vi inte orkade sitta på marken längre gick vi hem till den ena kollegan. Där tittade vi på fotboll, åt kronärtskockor och sen drack vi drinkar tills solen gick upp.




Igår var det måndag och Sverige spelade sin första EM-match. Vi hade laddat upp något så djävulskt med folla, ostbågar och vissa av oss hade till och med fotbollströja. Alla av oss höll oss inte vakna hela matchen.



Idag har vi haft avslutning med en av våra barngrupper på jobbet. Det var sorgligt faktiskt. Jag har känt mig lite hängig hela dagen så jag var tyvärr en smula lättirriterad. Tio barn i åldrarna sju till tolv kan göra att man känner sig lite moody. Vi bjöd hur som helst på glassbuffé. Skoja succén!



Nu ska nog jag ta tempen. Jag kan ha feber. Jag är helt varm i nyllet.

Denna helg ett liv.

Bröllop i lördags alltså. Det var kul nästan hela tiden. När det inte var kul var en stund på mitten då alla gäster skulle stå på en gårdsplan och vänta på brudparet. Detta hade varit en trevlig aktivitet om det inte hade varit 8 grader varmt. Jag hade ju trots detta faktum klänning och nylons. Det var fucking svinkallt. Jag var vit om fingrarna när de lyckliga tu till slut behagade dyka upp ca två timmar senare och öppna dörrarna till partyrummet. Sen blev det skoj igen! Vi åt och drack och vi drack och åt och sen gjorde vi så här: *dansa dansa dansa*

Skottarna hade kniv med sig. De är ta mig tusan inte riktigt kloka. Kniv! På fest! Fastsatt i knästrumpan!

Mer denna helg: i söndags hjälpte jag till att riva tältet där vigseln hade varit. *så himla schyrrig kusse jag är*

Igår åkte jag och mami och papi till Ullared lite spontant! Jag köpte en massa ridgrejor. Kände mig som tio år igen. Underbart! Tre par skor köpte jag också. Himla bra eftersom jag inte har så många skor sedan innan. (Obs: ljug)

Imorse gick jag upp strax efter fem. Min buss från Jönkan till Stockholm gick vid sex. Fasansfullt asså. Sjukt trött nu är jag. Har jobbat hela dagen. Tjejgrupp först och barngrupp sen. Imorgon är jag ledig. (ser man på!) Jag vill göra nåt kul imorgon. Och springa långt. Det vill jag. På ricko alltså, jag ljuger inte nu.

Bla bla bla... Denna bloggen: så himla bra.

En dag i kärlekens tecken. Typ.

Jag är i Jönköping nu och ska på bröllop. Min kusin ska gifta sig med en snubbe från Skottland. Han ska ha kjol på sig! Kjol och kniv! Jag ska ha klänning och blommor i håret och läppstift.



Igår åkte jag tåg från Stockholm till Jönköping tillsammans med barn och ungdomar från Polisens simhoppsföreningsklubb. Denna resa tog fyra timmar lite drygt. Det var inte en jätteavslappnande resa. Jag hade dessutom glömt min telefon hemma så jag hade inget att leka med. Stackare jag.

Nu ska jag dricka lite kaffi innan det är dags att börja pynta sig.


RSS 2.0