Jag har varit i Paris!

Paris var fabulöst. Jag var där och hälsade på Helena. Hon pluggar franska där. Så himla arty farty. Hon bor på en av de små öarna som ligger i Seine, supernära Notre Dame. Jag har promenerat cirka tiotusen mil på de fem dagarna jag var där. Jag har ätit väldigt mycket ost och baguette och jag har druckit massor av billigt vin. Jag har sovit i en knöligt bäddsoffa och eftersom jag har en känslig rygg så sa den AJ och blev öm och stel (Prinsessan på ärten) (Nu har jag sovit i min vettiga säng ett par nätter och ryggen mår bättre)
 
Bildkavalkad, hurra!
 
 
Paris från Sacre Coeur. Helt onödigt att åka upp i Parisertornet faktiskt. Man ser lika bra från kyrkan. (ish)
 
 
Paris by night. Fullmåne.
 

 På bron mellan de två öarna satt asamånga kärlekslås. Så himla urfånigt. (avundsjuk)
 
 
Stämningsbild från Pere Lachaise. Ganska risigt. Överlag vara det förvånansvärt risigt faktiskt. Jag älskade det såklart. Kändes som locations från Buffy.
 
 
Rätt som det var kom en våland fram ur ett gravhus och skrämde livet ur stackars Helena!
 
 
Vi köpte bakelser. Den med vitt på var så sjukt god att vi dog lite grann. Matdöden. Jag vill ha den i min mun jämt.
 
 
Vi träffade på en uppstoppad räv. 
 
 
En dag var jag på Centre Pompidou. Det var ett synnerligen intressant museum. Bertrand Lavier hade tillfällig utställning nu, jag gillade hans verk. Kände igen flera av dem sen innan men kände inte till honom, om ni fattar. En sten på ett kylskåp, en kladdig flygel och kvaddad bil till exempel, dom har jag sett förr.
 
 
De här stollarna bråkade utanför entren.
 
 
Utsikten från översta våningen. Paris är så vitt. 
 
Alles. Ikväll ska jag på cocktailparty hos Martinsson. Det ska bli väldigt kul! Har mest tänkt på vad sjutton jag ska ha på mig men nu har jag nog bestämt mig så nu har jag börjat tänka på hur festen kommer bli. Jag är lite nervös faktiskt. Det är skönt att Den lilla spydiga (tack Martinsson för att du påminde mig om att det var spydig hon var innan hon blev fet) ska med också. 
 
Nu ska jag gå en prommis och slänga skräp, köpa mjöl och titta på solen som skiner. Peace out!
 
 

RSS 2.0