Jaha jaha.

Nu har det gått sådär lång tid igen. Detta beror på (nä, inte helt, men jag skyller på det) att jag den senaste veckan haft min dator på teatern. Nu är den också på teatern. Jag med är där. Jag bloggar således från teatern.

Nog om det.

Jag har träffat på flera djur de senate dagarna. En hund, en hjort och en jättestor groda. Inga krabbor fast jag jobbade hårt för att hitta just krabba. I söndags var jag ute på en skärgårdsö tillsammans med med vänner och barn. Vi försökte fiska krabbor men de lös med sin frånvaro. Är det så att krabbor går i ide under vintern och inte har vaknat än? Är det så?

I lördags träffade jag min hemliga klubb igen. Vi har det så fint tillsammans. Det är så mycket känslor som kommer upp till ytan när vi ses.

Igår jobbade jag med gråtande barn på tavlor. Idag har jag varit på bibblan och läst om pappor. Nu ska jag försöka bringa lite ordning i mitt splittrade väsen och skriva en lista på saker jag måste göra. Jag har lite stressångest.


Jesus för världen givit sitt liv

Och Karolina för konsten givit sitt. Jag har jobbat på teatern hela veckan. Mycket mycket underbart. När jag blir stor ska jag gifta mig rikt och jobba med konsten hela tiden. Pax.

Jag har kopplat ihop min dator med en projektor för att kunna visa film under föreställningen. Detta har resulterat i att min bild nu är helt uttänjd. Allt är brett och lite suddigt. Finns säkert nån smart knapp at trycka på för att återställa ordningen men jag kan inte fina den.

Ikväll  blir det kräftskiva och Harry Potterfilm på Hisingen.

Igår var jag och den lilla spydiga ute för att ragga killar. Vi blev uppraggade av två stycken som visade sig v ara JORDENS (jag skojar inte) tråkigaste. De var så tråkiga att klockorna stannade. Den ena av dem log inte på hela tiden. Vi sa tack och hej ganska snabbt. (Men först quizade vi med dem rätt länge, det var så vi träffades)

Och nu till en god nyhet! Jag har lärt mig hur jag tankar över bilder till datorn så nu kan nu få se bilder! Hurra!

Alla måste titta på min show nästa lördag. Annars blir jag ledsen och besviken.

Nu ska jag plocka fram kräftorna. Tjing!

Min näsa

Jag har problem med mitt luktsinne. Jag tror att jag har ett väldigt väl utvecklat sådant. Folk luktar så illa, så ofta. Och nu när det blivit varmare så blommar alla dofter ut. Och människor har inte på sig så mycket kläder nu längre som kan stänga in dofterna. Igår fick jag kliva av vagnen för att en man luktade så otroligt illa. Det är lite synd om mig och min näsa.

En aktiv dag.

Idag började jag med att gå upp. Det gör jag i stort sett varje dag. Jag åt frukost och sen åkte jag till skolan. Jag har slutat lyssna på P3 på mornarna, jag klarar helt enkelt inte av Morgonpasset, de är för tramsiga.

Sen var jag på föreläsning, den var rätt bra. Tre timmar. Fick under denna föreläsning reda på att tentaresultaten låg uppe på www och loggade såklart snabbt in. Godkänt på båda, jag är ett smarto!

Efter skolan tog jag bussen till Hisingen och Backateatern. Tittade på mästerlig teater tillsammans med flera gymnasieungdomar.

Sen fick jag åka buss ganska länge för att ta mig till min vän och forna kollega. Vi åt sallad och lekte med våra Iphones. Vi hade en rolig stund och jag skrattade väldigt mycket.

Sen åkte jag hem och fixade med lite olika hemliga saker. Nu dricker jag ett glas vin och tittar (fast mest lyssnar) på Robyn på tvn. Efter Robyn ska jag kolla på del tre av The walking dead. Jag har fått MASSOR av tvserier av min klasskompis. De ligger på hans externa hårddisk. Problemet är bara att jag har så himla lite plats på min dator. Jag har ju en extern hårddisk men jag tycker det är så inåtahelvete tråkigt att  hålla på och spara och slänga och koppla fram och tillbaka med hårddiskar och skit. Jag ska göra det nån dag när jag har lite mer lust. Nån dag i framtiden.

Väder

Jaha. Ett väderinlägg bara för Er, kära bloggläsare.

Igår regnade det hela dagen. Idag har solen skinit. Jag åt sushilunch på en bänk i solen idag. Fantastiskt faktiskt. Nu är det dimmigt ute. Undrar hur vädret blir imorgon?

Ägg

I natt drömde jag att jag åt ett kokt ägg. Det hade kokat för kort tid så det var lite rinnigt. "Oj va rinnigt" tänkte jag i drömmen. Sen var det inte mer. Det här kan mycket möjligt vara den mest meningslösa och ointressanta dröm jag haft. Helt sjukt att jag dessutom kommer ihåg den. Ett rinnigt ägg.

Rapport från helgen

Här följer ett jättetråkigt inlägg. Späckat med fakta.

Inlägget tar vid där förra inlägget slutade. Jag åkte buss till staden jag är uppvuxen i och blev hämtad av mor och systerson. Vi åkte hem och åt, sen åkte vi till en gympasal och tittade på när barn spelade innebandy mot barns pappor. Det var inte så kul, särskilt som att alla pappor var väldigt fula. Förvånansvärt fula faktiskt. Det tyckte mamma också. Sen åkte vi till en moster och morbror och drack calvados ur äggkopp, det gör man alltid hos dem och det tycker jag är väldigt trevligt, särskilt som mormor målat blommor på äggkopparna. Och efter det åkte vi hem och kokade musslor. Jag har hört att musslor egentligen är mer släkt med växter än med djur och att de därför inte har något känslocentra och därför inte känner något när man kokar dem och därför äter jag musslor med liv och lust. I och för sig äter jag kräftor med liv och lust också fast de plågas till döds. Usch. Men det är ju så gott. I love kräftor. Kräfti kräft.

Till saken. Efter att vi kokat de små liven åt vi dem och drack massa vin och sen åt vi choklad och drack massa whiskey och hade en allt igenom urtrevlig afton. Sen sov vi.

Lördagen startades med loppis tillsammans med en kusin och ett kusinbarn. Jag köpte en porslinspapegoja till mig själv, en porslinshund till en annan kusin och en grön luvtröja till min systerson. (Han blev väldigt glad och ville ha tröjan på sig hela kvällen trots att svetten rann.)
Och sen dårå, när vi handlat färdigt, då åkte vi hem till min mor och far och fikade och tittade i gamla fotoalbum. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, det hände nog inget speciellt. Jo, jag var ute och sprang, det var det som hände. Sen efter det kom min syster med familj och vi åt och drack och allt det där, sen gick de hem och vi tittade på Familjen Kennedy på tv, det var väl rätt okej bra, sen gick vi faktiskt och la oss för då var vi alla väldigt trött. Strax efter att jag släkt lampan fick jag ett MMS från min hemliga klubb att de saknade mig. Jag saknade dem och stönade lite över att jag låg i en säng i småland och inte dansade runt i ett garage i Göteborg.

Sen blev det söndag och då gick vi på picknick i vårsolen, såklart asagött. Sen tvättade jag mammas bil och sen åkte jag hem. Jag skulle egentligen gått på konsert med Martinsson på kvällen men hon var lite krasslig och fick stanna hemma. Jag ägnade kvällen åt lite hemmasysslor och tv-tittande.

Idag är det måndag. Jag har varit i skolan, ätit indisk lunch, varit på möte på teatern, färgat håret igen (nu blev det bra!) handlat mat och varit ute och sprungit. Kvällen kommer ägnas åt det bästa jag vet: Project Runway, Bachelorette samt Big Brother. Ave dokusåpa.

Så. Det var min helg det. Och inte en enda bild får ni se! Det beror på att jag inte vet hur man tankar över bilder från min telefon till datorn. Jag är bra på mycket men inte på teknik. Framför allt är jag dålig på allt som har ett I framför. Ipod, Iphone, Itunes. Hopplöst krångligt i kombination med min gamla PC.

GUD nu måste jag sluta skriva.

Oval frukost

Jag har ätit två kokta ägg och tre kiwis till frukost. Heter det kiwis i plural?

Klockan är 10:30. Jag har tvättstugan till kl 11. Sen ska jag åka till småland och hälsa på släkten.

Ni som följer mig på Facebook vet att jag fascineras och ibland äcklas av folk som äter på spårvagnarna. Funderar en del över detta. Funderar på att utmana mig själv och börja äta på vagnen. Jag äter knappt läkerol på vagnen. Det är ett enormt tabu för mig att sitta och snaska i kollektivtrafiken.

Nu ska jag duscha och packa och fixa och slänga min vissna tulpaner.

Iphonebloggar

Livebloggar från Vårväderstorgets vårdcentral, väntrummet. Två tanter, en farbror och så jag med min klient. Nu blev ena tanten uppropad. Min klient har myror i benen och vankar lite fram och tillbaka. Nu kom en ny person och gjorde oss sällskap. En kille i 25-årsåldern. Nu gick han igen. This is the reallity.

Jobbar

Jag jobbar idag. Först på jobbet, sen skolan, sen ska jag träna. Hej och hå. Ganska duktigt. Det är så tråkigt när det är sånt här trist väder.

Guldfisk

Sitter på en föreläsning i skolan och känner mig som valfri akvariefisk. Det är nåt med hörseln och synen idag. Jag hänger inte med. Jag tittar ut på världen idag. Min lärare är så himla lik Börje Ahlstedt. Börje pratar och pratar där framme vid katedern.

Resumé

I torsdags var jag på min fältstudieplats på BVC och pratade med min handledare. Jag fick kämpa lite med gråten och förstod att jag har en del kvar att jobba med. Sen fick jag åka hem och där väntade min mamma med middag och en jättepåse snask. Efter maten åkte vi in till stan och gick på bio. Kings speech. Bra film. Sen åkte vi hem och drack vin, tittade på Lyxfällan och somnade.

I fredags putsade jag och mamman mina fönster. Hade solen lyst ute nu hade det varit mycket ljusare  i läggan än vad det var innan. Shit my lord va skitigt det var. Jag städade på balkongen och vi planterade blommor. Sen åkte vi till Sjöbaren och åt smarrig mat, efter det shoppade vi lite, sen drack vi lite vin, sen köpte vi räkor och annat gott, sen åkte vi hem och hade det mysmysmys. Skavlan på tv och sen somnade båda två i soffan 22:20.

Idag åkte mamman hem, ganska tidigt. Jag åkte till teatern och jobbade i några timmar, vi var himla produktiva och jag tror att vi kan få ihop något ganska bra faktiskt! Alla måste komma och titta på Valborg. Nu har jag suttit i soffan några timmar och tittat/lyssnat på två avsnitt av Schulman show samtidigt som jag virkat tre mormorsrutor samt sytt ihop tio rutor. Jag gör en fin liten filt. Den blir faktiskt himla fin. Jag brukar sällan uppskatta saker jag gör själv.

Jag har även blivit förolämpad av den rödhåriga idag. Hon har idag skrivit högskoleprovet och påstod nyss att om man får samma reslutat som jag fick när jag skrev det så är man en olärbar medelmåtta. Själv blev jag rätt nöjd med mitt resultat. Men det borde jag tydligen inte vara.

Nu ska jag måla naglarna sommarhallonröda. Om jag orkar kommer jag raka benen också. Det kommer jag med största sannolikhet inte orka.


RSS 2.0