So fresh and so clean!

Jag duschade nu och hittade lite rester av torkad banan på armen som Bosse måste kletat dit för två dagar sedan.

Och så undrar jag varför ingen vill vara ihop med mig.

Börjar ana ett mönster.

Jag har varit på festival!

I helgen var jag på Knarrholmsfestivalen. Det var himla kul. Det var soligt och varmt och jag tittade (lyssnade) på bra band och drack öl på klippor och dansade i tält (stora danstält alltså). Och så spelade jag ju såklart själv.
 
Mina roller i detta quiz: 
Jag spelade alltså bara sådana med snopp. (förutom fisken då) Helena spelade bara kvinnor. Det är för att hon har så stora tuttar medan jag däremot har antydan till en snopp. (obs ljug) 
 
Jag är så himla allergisk i mina ögon! Det är jättejobbigt. I morse vaknade jag och var alldeles igenkletad i ögonen fast jag sköljer med Lomudal flera gånger om dagen och också äter tabletter. Om någon läkare läser detta: vad ska jag göra? 
 
Det jag ska göra nu är inte att sitta här och blogga och kolla på youtube-klipp utan skriva på min tenta. Jag skriver om min upplevelse av utbildningen. Vad jag har lärt mig och lite sånt. Det är ganska tramsigt. Ska försöka smarta till texten när jag skrivit ner allt i kronologisk ordning. Fördjupa analysen av mina upplevelser. (trams alltså) 
 
Jag har köpt en jättedyr klännig oprovad och osedd. Living on the motherfucking edge! Den ska komma med posten.
 
Min pappa har köpt en bil till mig. Den är gul och har en dragkrok så om du bor i Stockholm och behöver få någonting flyttat med släp kan du ringa mig. Du kan också ringa mig om du behöver en körlärare. (Är nämligen vass på körundervisning. Referens finnes)
 
Nä. Nu måste jag skriva lite på min tramsiga tenta. 
 
 
 

Hinner inte.

Jag hinner inte skriva nu för jag ska nämligen till min privata massör. Han är asgrym och billig.

Jag har förresten köpt ett svinasnyggt halsband idag. Ni får inte se nån bild på det nu för jag har så himla bråttom. Vill ju inte hetsa till massören så jag är svettig när jag kommer dit. Nu ska jag gå. Hej då.

Dagens.

Jag har snott denna lista från en blogg jag läser som jag tycker är skoj och ambitiös. När ni tycker att jag är tråkig och oambitiös kan ni läsa den istället. Den finns här

 

Dagens fysik: Lite rastlös. Hade velat hinna springa men det hann jag inte. Kliig i nyllet. Började blöda ymnigt från hakan imorse när jag tvättade mig, så pass att jag var tvungen att sätta på ett plåster. Konstigt. 

 

Dagens tack men nej tack: Jag har fått köket ommålat idag: Tack. De hade spillt massa färg på mitt nya svarta köksgolv. ("massa" är en överdrift men de hade spillt) Detta fick jag skura bort med en scotch-svamp: Nej tack. (jag vet, det här blev inte riktigt rätt i förhållande till rubriken men kom inte på något annat fiffigt)

 

Dagens lunch: Soppa från Muffins mm. Så himla trött på den där soppan nu, har ätit den minst en gång i veckan i treåetthalvt år nu men den är ju billig. 

 

Dagens svett: Konstant. Särskilt i natt på jobbet. Hade ett tjocktäcke och var för lat för att ta det ur påslakanet. Istället låg jag och var svettig och irriterad. Så här i efterhand kan jag ångra mitt beslut. 

 

Dagens längtan: Hästarna. 


Veckans lista:

  • Jag har fått jobb! Som skolkurator! Jag är så jädra stolt över mig själv!
  • Jag har beställ hem lite olika böcker som handlar om vad en skolkurator egentligen gör.
  • Jag har beställt hem lite böcker som handlar om sekretess och lagen och sånt.
  • Min hud är under ALL FUCKING kritik. Jag misstänker att det dels kan vara pollen. Jag vet ju att min djurallergi sätter sig i huden så då borde väl pollen också göra det. Det kan också vara att jag för några dagar sen kickade igång en Exuviance-kur igen och har inte kletat med kortison på ett tag. Men oj oj det är vidrigt. Små små sprickor runt hela munnen, jag kan inte skratta eller gäspa för då spricker de och det gör svinont. Försökte mula lite chips innan men bah AJ det sviiider.
  • Jag är upprörd över att Facebook valde att plocka bort alla länkar till en sida som heter 33 anledningar till att feminism behövs. Som tur var var någon fiffig och ändrade adressen. Hitta sidan här. Nu går den att dela igen. Nu kan en koncentrera sig på att bara uppröras över de 33 anledningarna.
  • Jag jobbar ganska mycket, repar ganska mycket, har ganska mycket att göra i skolan. Där emellan längtar jag efter min kommande flytt, spelar Candy Crush och kollar på Lackalänga på Öppet arkiv.
Okej det var allt hej då.
 
 
 
 

Ett riktigt brev!

Idag hade jag fått ett brev med posten. Med guldtext! Och sigill!
 
 
Det var ihoplimmat väldigt bra, jag hade problem att få upp det men till slut så!
 
 
Det var guld på insidan också! Superfint kuvert. Men det var ju inget brev i? Bara en fjäder?
 
 
Men ett jättejättelitet meddelande: Kalas! 
 
 
En kalasfin festinbjudan! Ja tack jag kommer! 
 
Undra vad jag ska ha på mig...
 
 

Havet och neonrör.

Jag åkte till Glommen i tisdags tillsammans med Helle, Tobias, Mandy, en hund och en massa annat folk som jag inte kände sen innan. Jag var som alltid lite nervös när jag ska träffa nya mäniskor men det gick bra, de var ganska snälla. 
 
Glommen ligger utanför Falkenberg och stugan vi åkte till visade sig vara ett mindre slott precis vid havet och Helle och jag blev som två ystra kvigor när vi släpptes ut ur bilen. Tillsammans med hunden rusade vi ner mot det öppna havet och skrek av lycka. Det var så himla himla vackert och härligt och soligt och skönt att fylla lungorna med havsluften! Sen bajsade hunden mitt på stranden och Helle använde två pinnar för att bära bort korven. 
 
 
Sen blev det kväll och vi discodansade och lekte med glowsticks. Vilken grej det där är alltså! Så himla kul med glowsticks! 
 
 
Notera gärna hur hunden sover i bakgrunden. Helt ostörd, mitt på dansgolvet. Cool är bara förnamnet. 
 
 
Sen blev det första maj och vi tågade genom Glommen på led bort till fyren. Där letade vi upp en lagom stor grop som vi alla la oss i som lejon på savannen. 
 
 
Sen tog Helle och jag tåget hem igen. Jag åkte till jobbet. Helle åkte nog hem till sig skulle jag tro. Det ar en fin valborg. 

RSS 2.0