Stockholm

Jag är i Stockholm nu och hälsar på Maria. Jag har tittat på en lägenhet, den var fin och dyr som så mycket annat här i Stockholm. Den ligger ASNÄRA en slalombacke, sjukt konstigt och roligt!
Idag har vi varit på en loppis, jag hittade inga fynd. Synd. Sen träffade jag mitt ex och hans fantastiska dotter, vi åt mat, pratade, pussades (inte exet och jag, bara dottern och jag) och drack kaffe och lyssnade på Daniel Adams-Rays Gubben i lådan jättemånga gånger.
Nu är jag hos Maria och jag har duschat och provat jättemånga olika kläder.
Gästbloggerska Maria: jag köpte tre väskor på loppis. Jag är glad att ägarinnan av denna blogg är här. Jag fick hemkört en garderob och en byrå från ikea idag men byrån var fel byrå, inte alls den jag ville ha.
min ring gick sönder, den var fin nu är den trasig.
ibland förstår inte vissa att min konst är bra konst men den är hemlig. Jag har inte duschat men jag tog deodorant.

Önskelista:

Här kommer lite mer saker jag vill ha ifall om att någon skulle vinna mycket pengar eller så:

(utan inbördes ordning)

  • kaffebryggare
  • dvd-spelare
  • dator
  • TV
  • löpardojor
  • inomhusträningsdojor
  • vardagsgympadojor
  • många bra böcker

Mest teknik och skor alltså. Och lektyr.

Om jag hade varit...

Om jag hade varit en fena på bilder och multimedia och sånt hade jag lagt upp en rolig bild här på bloggen idag. En bild på hur några arbetare eldade med kol på asfalt. Det var så fint! Och det luktade sommar eller scoutläger. Men eftersom jag inte är speciellt vass på www så får ni istället föreställa er scenariot. Asfalt, glödande kol, arbetare i blåställ, mycket rök och solsken.

Tisdag

Jag har inte skrivit på ett par dagar nu så jag tänkte bara ta en kort redogörelse för de senaste dygnen. I lördags åkte jag till Småland för kalas, tre stycken på samma dag, det var kul. I söndags åkte jag hem igen, skrev på min tenta, det var inte lika kul. Igår kraschade min dator två timmar innan tentan skulle vara ivägmailad, då blev jag rädd, sen gick den igång igen, efter kanske en timme. Sen ringde det en kille som ville titta på min lägenhet för att vi ska kanske byta lägenhet, och då fick jag blixtstäda här hemma. Sen kom han och hans tjej och de tyckte det var fint men han tyckte att mitt badrumsskåp var fult och det var väl väldigt konstigt att säga det till mig, sånt kan man ju hålla tyst om. I vilket fall som helst så gillade han lägenheten och på torsdag ska jag kolla på en lägga i Stockholm, det är ett triangelbyte alltså. Sen efter det åkte jag till Majorna och hälsade på min vänner Småbarnsfamiljen. Det var skoj, de är så himla fina. I morse vaknade jag och var pigg, därför gick jag ner till gymmet. På vägen dit passade jag på att slänga en massa skräp. Nu ska jag duscha och sen åka till skolan och sen till Hanna och sen blir det quiz! Over and out.

AW

Det tog mig ett tag innan jag förstod att AW betyder after work. Nu vet jag. Idag har jag after workat. Mest efter Moas arbete men jag hade jobbat en del jag med. Med tentan och med studiebesök. Vi letade ganska länge innan vi hittade ett ledigt bord där vi kunde after worka i lugn och stillhet. Fast klockan bara var 19:00. Det finns för få barer i denna stad. Kom ihåg var ni läste det först. Väl framme hamnade vi bredvid en hop barn. Jag kände mig gammal. Skönt att jag satt med ryggen mot dem. Nu är klockan 22:30 och jag sitter vid mitt köksbord och överväger att gå till sängs. Har tittat på Skavlan. Kleerup var där och hade en konstig röst som vanligt. När jag åkte hem från Thailand, allra sista biten, tåget från Stockholm, då satt Kleerup i samma vagn som mig. Vi var bara tre personer i den vagnen, jag, Gustav och Kleerup. Vi blev inte starstruck, vi var uppfyllda av sjutusen restimmar. Men vi var ändå tvungna att i var sin omgång gå förbi för att verkligen förvissa oss om att det VAR Kleerup. Jag är ganska säker på att det var han. Inte hundra men nästan. Imorgon ska jag upp ganska tidigt, jag ska med bussen till Jönköping för att fira pappa och systerson. Jag ska inte glömma presenterna. Det händer att jag gör det tyvärr. Moa har gett mig tips om att man ska klicka på trädet för att lägga upp bilder. Men jag hittar inget träd så det kommer inte bli någon bild idag heller. Sorry.

Snuten

Det cirkulerar en helikopter utan för, runt runt. Den har varit igång ett tag nu. Jag har släckt ner hela lägenheten och ligger gömd under sängen. Nä, nu ljög jag. Jag sitter i köket för ovanlighetens skull. Detta kommer sig av att jag har iordningställt en liten skrivhörna här under tentaperioden. Konstigt kan man tycka eftersom jag har ett skrivbord i vardagsrummet, varför sitter jag inte där? Jo, det är så dålig belysning där. Och det är trevligare att sitta här, vid fönstret. Så jag kan ha uppsikt över snuten.

Torsdagar kan vara den tristaste tv-dagen. Antikrundan är rätt kul men sen kammar torsdagen inte många poäng alltså. Lika bra att knoppa.

Nu kom helikoptern tillbaka och den låter på något vis ännu argare. Nä, nu hör jag. Det är TVÅ, den har hämtat en polare. Två helikoptrar cirkulerar utanför mitt fönster. Jag måste gå in på GP och se vad som hänt.

Örat

Jag har sen jag kom hem från Thailand från och till haft ont i ena örat. Ibland hugger det till, som om något vasst petas långt in. Jag borde kolla upp det där. Men jag är livrädd över att de ska hitta något. Ett djurbo till exempel.

Så ni vet:

Jag försöker lära mig hur man lägger upp bilder i bloggen. Så fort jag vet kommer det komma fina bilder som illustrerar mitt rika liv.

Kvällning

Idag har jag varit duktig och det har belönats rikligt med det röda guldet. Jag har skrivit halva tentan. Känns bra. Jag har tre dagar till på mig så jag kommer nog ro i land detta.

Jag har även fixat födelsedagspresent till pappan och till den forna dottern.

Nu tittar jag på Sveriges fulaste hem. Just för tillfället kvalar även mitt hem in till den titeln. Jag måste fixa detta. Tittade i Sköna hem hos Banan igår och fick inspiration.

Nu väntar jag med spänning på mail från min lärare angående juridiktentan. Alla håller tummarna, okej?

Ett tips.

http://www.youtube.com/watch?v=mLDmV49ve0A

Tentavecka hej hej!

Igår var jag på jobbet hela dagen. Det hände i stort sett ingenting, som vanligt. Jag läste lite skolböcker. Fick sluta tidigare och hann hem till sista kvarten av Top Model. Jag vet inte vem jag hejar på. Jag tycker alla är rätt tråkiga denna omgång.

Nu är klockan 11 och jag kämpar på för att hitta anledningar till att inte börja skriva på min hemtenta. Till exempel har jag varit och tränat. Nu ska jag tvätta och innan jag börjar med tentan måste jag städa upp i oredan här hemma. Plocka undan alla syprylar från i lördags.

Jag hittade en gratis tarot-sida på nätet och drog några kort. Enligt tarotsidan går jag en mörk framtid till mötes. Känns ju sådär kul. Jag trodde de där sidorna var programmerade att ljuga.

Idag är det exakt ett år sedan jag opererade bort molan. Det moler i hjärteroten när jag tänker på det.

Classic

Nu är det söndag. Jag är trött och törstig idag. Ligger på soffan och tittar på TV, har tittat på damernas störtlopp men växlade när det gick dåligt för Anja. Jag är sportpatriot, det är bara kul om Sverige vinner. Nu tittar jag på Rachel Zoe Project. De förbereder för Oscarsgalan. Kul för dem.

Igår var vi fina på klubb. Men hur rolig var klubben egentligen? Frågar ni mig säger jag att det kostade mer än det smakade. Jag hade gjort det bättre själv.

Jag borde städa upp här. Det ligger trådar och grönt fjun överallt efter gårdagens systuga. Men jag är trött och törstig. Jag borde läsa skolböcker. Jag borde börja fila på min hemtenta. Men jag är trött och törstig.

Botten

Jag är svinkall och svintrött och svinless över att jag inte ska få sova hemma i natt heller. För fjärde kvällen i rad ska jag bege mig till jobbet.

Min dator luktar illa. Den luktar gammal instängd gubbe. Vad kan ha hänt? Det är jätteotrevligt.

Min önskelista:
1. Ny dator
2. iphone (på gång, kommer troligen nästa vecka. kanske denna om jag har tur)
3. Kommer inte på något mer som faktiskt är rimligt att önska sig men här kommer en drömönskelista med allt jag vill ha som inte är önskbart (eller önska sig kan man ju alltid göra men ni fattar): sommar & värme, kärlek, en graviditet, en fin och billig liten tvåa i Stockholm alternativt centralt i GBG, presentkort på NK på 100 000 kronor, jordens finaste och burleskaste Tant Grön-kostym tills på lördag, 2 poäng till på min juridiktenta, fred på jorden och slutligen drämmer jag till med en diskmaskin.

Nu ska jag diska och lyssna på Niki and the dove - Mother protect på repeat.

Jag älskar min blogg. Gör ni?

Ont i magen

Jag har ätit jättemycket blomkål. Jag tycker det är väldigt gott med blomkål. Nu har jag ont i magen.

Igår var jag på Naturhistoriska. Jag hatälskar att titta på de siamesiska tvillingarna. Det är lite som med höjder, jag hatälskar svindeln. På samma sätt hatälskar jag känslan av äckel framför Naturaliekabinettet.

Har pluggat idag och sen tränat. Sen bastat. Bastu och solarie är just nu det skönaste som finns. Jag vill vara varm och jag vill att värmen ska komma utifrån, att den ska stråla mot huden. Bad fungerar inte, inte heller varma täcken. Det är värme som påminner om sol jag vill åt.

Snart ska jag tillbaka till mitt jobb för natt två av 4-i-rad.


Mitt Göteborg

Lyxdag för hela slanten. Vaknade bakfull och fick frukost serverad. Åkte till Sjöfartsmuseet, shit my lord vilket trevligt museum! Dit vill jag tillbaka. Det fanns många roliga vattendjur där. Till exempel dolksvansen. Man fick klappa om man ville. Jag ville men gjorde det inte. Det var som en oskriven regel att barn skulle klappa och vuxna titta. Så jag tittade.

Lyxlunch på stan med lyxsoppa och vitt vin.

Nu ritar vi och väntar på mellon. Vi har handlat enorma mängder godis på 4 gott.

Idag är en bra dag.

Massaman

Nu är det fredag. Klockan är tidig kväll och snart kommer mina föräldrar och min systerson hit. Jag har städat och ska snart börja koka ihop en Massaman Curry. Jag har köpt currypasta i kryddaffären i Haga.

Idag har jag varit i skolan på en vansinnigt tråkig föreläsning. Jag gick efter en timma. Efter det köpte jag en meditations-cd på Regnbågen, den jag har nu blir jag så stressad av och det är ju helt fel utgång. Jag hoppas den nya fungerar bättre. Men det är sannerligen inte lätt att meditera.

Jag har köpt en ny handväska och redan ångrat mig. Jag hoppas jag får lämna tillbaka den.

Sen har det faktiskt inte hänt mycket mer. Jo, jag fick beröm av en lärare, han sa att jag varit en stor tillgång i gruppen. Det var ju roligt att höra.

Min förkylning sitter i. Jag dricker whiskey. Jag har köpt dyr glass till i kväll.

Jag mår ganska bra.

Kura skymning lite för sent

Denna dag har varit ganska händelselös. Diskade diskberget i morse, åkte sen till skolan och var för första gången denna termin påläst när föreläsningen började. Kändes bra.

Åkte till jobbet direkt efter skolan. Inte mycket mer än så. Imorgon kommer föräldrar och syskonbarn på besök. Det blir fint! På lördag ska vi på Sjöfartsmuseet, verkligen på tiden. Jag har aldrig varit där. Jag läste på deras hemsida att på lördagar kl 12 får man klappa djuren. Då ska det klappas.

Nu ska jag meditera innan sängen för det har en spådam sagt åt mig att göra och spådamer ska man lyssna på.


Hokus pokus.

Idag har sannerligen inte varit någon vanlig dag. Idag borde jag egentligen inte blogga således.

Men jag måste ju ändå berätta. Jag har varit på medial vägledning idag. Jag gick förbi Regnbågen på lunchen och av någon anledning så vek fötterna in där. -Hej jag behöver vägledas, sa jag. -Kom hit vid 17, sa hon. Jag gick dit vid 17 och möttes av en liten kvinna som såg oväntat normal ut. Hon berättade en massa konstiga saker om mig som på något sätt kändes helt självklara i all sin absurditet.

Nu mår jag ganska bra. Jag ska titta på tv i kväll och dricka lite whiskey. Kanske virkar jag något varv på min filt.

(Om någon vill veta mer om spådamen får man gärna ringa)

Kväll på värmeberget.

Jag har öppnat breven. Det ena innehöll Kontrolluppgift från arbetsgivare. Det andra, det i guld, var en inbjudan till namngivningsfest. Det var ju inte lika bra som bröllop men kul ändå.

Jag har inte lagat mat idag, det blev yoghurt och müsli. Att en sådan enkel rätt kan vara så svår att stava.

Nu kommer en tråkig sak: jag kuggade min juridiktenta. Jävla skit.

Nu tänkte jag kolla på tv samtidigt som jag viker ihop kläderna jag tvättade igår.

Kanske blir det ett inlägg till i kväll, annars imorgon.

Än så länge går det rätt bra tycker jag. Jag tror jag kommer vara bloggrik innan påsk.

Eftermiddag

Nu har jag varit i skolan. Det var en kvinna där som brann för brottsoffer. Hon provocerade mig men jag höll tillbaka. Som min klasskompis Peter sa; det är det som skiljer oss från djuren, vi kan kontrollera våra drifter. Jag kontrollerade mig.

När jag kom hem låg det tre kuvert på hallgolvet. Ett från Hyresgästföreningen, ett vitt i A5-format och ett litet i guld. De två sistnämnda helt utan avsändare och med handskrivna adresser. Mycket spännande. Jag ska vänta med att öppna dem. Det lilla i guld KAN vara en inbjudan till exempelvis ett bröllop. Det hade varit roligt.

Nu ska jag njuta av mina oöppnade brev ett tag.

Mest fakta alltså.

Nu börjar jag.

I ett försök att för mig själv skapa någon sorts mening i detta vakum som kallas Mitt liv skapar jag nu denna blogg. Jag har inget syfte att underhålla. Jag vill bara dokumentera.

Klockan är elva. Jag vaknade vid halv åtta i morse och kände mig tröttare än vanligt. Jag tittade i min kalender och såg att dagens föreläsare var en mycket tråkig sådan. Därför bestämde jag mig för att stanna hemma. Nyss tittade jag igen i kalender. Jag hade tittat på fel dag. Jag skolkar från en viktig föreläsning som jag verkligen hade velat gå på. Men, den oviktiga föreläsningen är imorgon och därför kommer jag få sovmorgon även imorgon.

Nu ska jag åka till skolan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0