Tv-maraton

Idag har jag tittat på samtliga tio avsnitt på svtplay av Portlandia. Det låter i och för sig värre än det är. Avsnitten är bara drygt 20 minuter långa så det har gått ganska snabbt. Det var väldigt roligt faktiskt. Och på tal om roligt så var jag med i fördomsprofilen humor igår morse, på Christer i P3. Det var skoj men de var inte speciellt träffasäkra.

Var på seriemässan igår och köpte lite olika grejer.

De här fick följa med hem. Det är avbilder av varitéartister som funnits på riktigt. Hon med fyra ben hette Myrtle Corbin. De andra hette John Holtum och Annie Jones. De är ungefär trettio centimeter långa. Så himla fina! Jag ska ha dem på väggen hemma i Göteborg tror jag.



Den här blaskan var jag såklart tvungen att köpa:



Slagsmål, romantik och söta djur, vem kan säga nej till det?

Och ni kan ju tro att jag blev eld och lågor när jag såg denna affisch:



Den var egentligen inte till salu men jag fick köpa den ändå. Tack!

På kvällen var vi på Simons releaseparty. Stackarn blev matförgiftad och fick gå hem innan tolv. USCH vad jag tyckte synd om honom. Trots detta hade vi en trevlig kväll och jag och Majsan var urtappra och gick inte hem förr än det stängde. Då var jag svintrött, nästan på gränsen till lip.

Jag har inte bara hunnit med Portlandia idag, jag har även kollat på film. Oslo 31 augusti. Den var SVINBRA. En av mina bästa filmer i år faktiskt. Mer än i år. Den kan nog vara med på topp tio all time high. Otroligt gripande och huvudrollsinnehavaren var ju ett GENI.

Imorgon är det Valborgsmässoafton. Då ska man elda och sjunga. Jag ska även försöka hinna med att träna. Det kommer jag lyckas med tror jag.

Som avslutning får ni en bild på den fina magnolian som växer utanför vårt hus.



Långhelg och sol!

Hurra för det.

Idag såg jag en duva som stod i sitt eget bajs med huvudet intryckt i ett hörn. Utanför HM, det som ligger vid NK. Där stod den i hörnan och skämdes. Hade jag också gjort om jag hade bajat på gatan utanför HM en fredagseftermiddag. Lönehelg och sol dessutom. Stackars sate.

Idag har jag sålt guld för tre lax.

Idag har jag även hållt ett sex-quiz för fyra niondeklasser. Utslagsfrågan var "hur många har Lina legat med"? Det blev helt knäpptyst. Vi bah hallå vi skojar bara men tonåringar har ju OBVIOUSLY ingen humor för alla pustade ut när vi tog fram den riktiga utslagsfrågan. (hur många kondomer är det i den här glasvasen?)

Nu ska jag duscha och tuscha ögat och sen åka till kusin Molle på födelsedagsmiddag. Sen ska vi på konsert på Debaser, det är min gamla klassis Loney, Dear som lirar. Ska bli skoj!

Trevlig helg bloggloverz out there!

Kontorsarbete

Jag sitter på kontoret och försöker jobba men jag är dålig på det. Jag bara grejar med en massa annat, allt utan jobb-biten. Bloggar till exempel. Och spelar Rumble.

Igår när jag i snålblåst och regn hade tagit mig hela vägen till pysselbutiken var den stängd för inventering. De jävlarna! Tur för mig och för dem att jag ändå hade en hel del material hemma. Igår invigdes lamineringsmaskinen! Det var underbart att plasta in och platta till. Laminera och mangla är extremt tillfredställande sysslor för mig. Undrar varför?

Igår var jag och käkade dumplings med en MAN! Sen tittade vi på film. Hemma hos MANNEN! I hans lägenhet. Det var en dejt kan man säga. You can call me manslukerskan.

Imorse vaknade jag kallsvettig och dödstrött. Jag gick upp, åt frulle, klädde på mig och sen gick jag och la mig igen. Somnade om.

Ikväll ska jag på fotboll. Bajen - Brommapojkarna. Jag ska slåss.

Veckans sista dag.

Idag är det söndag och detta skall helgas. Jag är trots gårdagens öldrickande ganska pigg idag (peppar peppar) och tänkte alldeles strax gå en prommis in till stan och till en pysselbutik för att stascha upp mig på pysselmaterial.

Igår drack jag öl på Tullen tillsammans med Majsan och Simon och lite annat folk. Simon showade loss på en stol. Micken funkade inte så han fick sjunga akustiskt. Det gick bra det med, killen är ju ett  fullblodsproffs.

I fredags var jag hos ett medium! Det var jättespännande och jag fick healing. Mediumet var en väldigt rar kvinna i fyrtioårsåldern. Jag ville aldrig gå där ifrån. Jag vill bli spådd och få healing varje dag. Det kan vara så att hon mixtrade med my mind på nåt sätt för att få mig att känna så. Väldigt bra försäljningsknep. Eller så var hon bara genuint fin och bra. Jag hoppas och tror på det sista.

I fredags åt jag jättedåligt och igår åt jag heller inte något vidare bra. Och nu är jag inte hungrig. Är det kanske NU jag ska bli smal? Kanske.

Näpp, nu går jag. Tjing!

Håll i er nu blogglovers!

Jag har varit i Göteborg utan datamaskin och jag tycker det är så vansinnigt trist att skriva på iphonen så därför har jag icke bloggat något. -App app, säger några av er nu. -Du kom ju faktiskt hem i måndags kväll och nu är det torsdag! Och det stämmer ju.  Men jag har faktiskt haft viktigare saker för mig! Jag har jobbat och druckit öl. Faktiskt. Nu är jag på mitt kontor och jag är ensam här och jobbar inte. Jag lyssnar på radio och läser ifatt mig på alla bloggar och www-sidor jag inte läst nu senaste veckan då jag var more or less internetzbefriad.

Okej, här kommer i alla fall en redovisning av den gångna veckan.

I torsdags morse fick jag en akut-tid på folktandvården för att fixa min trasiga tand. -Hej, sa jag när jag kom dit. -Vassegod å ligg, sa tandläkaren och sen sa hon inget mer innan hon tryckte in en bedövningsspruta i käften på mig. Jag var bedövad i hela munnen samt halva nyllet fram till klockan 16. Inte okej tandläkaren! Så får man inte göra. I tisdags skickade jag ett mail till mottagningen och skrev att jag hade tyckt att det var obehagligt att få en spruta sådär utan förvarning. Chefen ringde upp mig och bad om ursäkt. Så det var ju bra.
I all fall. Tanden blev lagad MEN vass. Detta upptäckte jag vid 16 då bedövningen släppte. Då satt jag på tåget till Göteborg. Tur var att jag fick en tid på folktandvården i Göteborg på fredagen då de slipade till tandjäveln.

Mer i torsdags: åkte direkt till teatern när jag kom fram och repade en liten stund. Sen åkte jag och Helena ner till Mördarn, drack öl och åt nachos, just like the good old days! Det var myz. Bartender-Anna hälsade glatt med namn när jag kom in. Älskar att vara stammis.

I fredags var jag ute i skogen på morgonen. Biskopsskogen, hej på dig gamla vän! Mötte som vanligt en massa folk och hundar men denna gång även poliser som undersökte en utbränd bil. Spänning! Och så mötte jag dessa små kompisarna!

Resten av dagen och kvällen hängde jag med denna killen.

Han är så fin att jag blir alldeles svag. Vi var på promenad, åt tacos och tittade på Lets dance. Fredagsmyz de luxe. Hans mamma fick också vara med.

I lördags repade vi på dagen. Så här skoj hade vi när vi provade lös-skägg. Ganska snyggt tycker jag. Ser ut lite som han på tusenlappen.


Efter det gick jag till ett hotell där morsan och hennes kille (min papi alltså) satt på ett rum och drack gindrinkar. Jag fick också smaka och sen hade jag sån himla flax att de bjöd med mig på flott restaurang. Men först var jag tvungen att tvätta håret och låna mamis sminkväska för jag såg för täskig ut. Efter maten drog de vuxna på teater och jag drog till Martinssons jobb och hängde där ett par timmar.

I söndags förmiddag var det alltså dags för Quizadillas att åter inta stadsteaterns foajéscen och showa loss. Det kom ganska mycket folk och de flesta verkade ha skoj. Så även jag. Så här kul var Helena i logen:

Denna gång var det bibeltema eftersom de sätter upp just Bibeln på teatern. Efter det gick hela gänget och käkade indiskt. Min bästa mat alltså. Så jädra gott med indisk mat.

Så här ont hade jag i mina skenben i söndags kväll. Svinont. Det syns kanske inte så väl men jävlar var det värkte.



I måndags var jag och lunchade med min kompis Sarah, hon är en pärla. Efter det mötte jag upp Jesse och hennes ongar i sjörövarparken. Det var varmt när solen sken, tyvärr gjorde den det väldigt sporadiskt. Sen var faktiskt göteborgstrippen slut och jag fick åka hem. Vem mötte jag på tåget om inte Majsan! Vilket mys! Vi läste Damernas värld och spelade Rumble och rätt som det var var vi hemma igen.

Tisdag och onsdag har jag jobbat till ganska sent och sen druckit öl på kvällarna. Fast bara en öl. En i tisdags och en i går. Nån måtta får det vara.

Och nu är det torsdag och jag sitter på kontoret och gör inte mycket nytta. Om en timma ska jag gå här ifrån för då ska jag på massage. Åh. Lyx.

Hej då!


En redogörelse:

Jag har fortfarande ont i min tand, jag får ingen tid för att få den lagad.

Igår var jag på en riktigt bra show på Elverket, Rövare hette den. Jag var där med två ungdomar, första gången jag ensam hängde runt med kids. Stort! Rövare var ruskigt bra faktikst! Se den om ni får tillfälle.



Jag var även hos en kiropraktor igår. Han var grym och bröt på engelska. Det var härligt att känna den brittiska mannens rejäla nävar mot min rygg. Men idag gör det ont. Jag är numd och sore. Som den brittiska kiropraktorn skulle sagt.


Idag har jag jobbat. Vi hade ett viktigt möte med en massa viktiga personer och nu på kvällen var vi och bowlade med tre ungdomar. Jag fick fetspö. Jag är verkligen skitdålig på att jag bowla. Jag lobbade skarpt för att vi ska spela minigolf när det blir lite varmare. Jag påstod att jag är hejare på minigolf. Men det är jag ju inte. Förstår inte varför jag sa så faktiskt. Tänk om det blir upp till bevis? Jag är ju dålig på allt som har något som helst att göra med bollar och boll-liknande saker.

Nu ska jag packa min väska för imorgon åker jag till Göteborg! Quizadillas ska spela på stadsteatern igen, ett bibelquiz! Det ska blir skoj.

Hej annandagen!

Jag har sovit jättelänge i natt, det var skönt. Jag har även varit och tränat och det var svinjobbigt men jag gav mig icke. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Läst en massa bloggar och sånt på www. Till exempel den här bloggen, jag gillar Lisa.

Idag har jag bara ätit oval mat. Det var först omedvetet men nu tänkte jag fortsätta som en liten påskhyllning. Hoppas Jesus känner av min uppoffring för hans skull.


En öm haka.

Igår kväll när jag stod framför badrumsspegeln och borstade mina tänder fick jag syn på en liten liten finne på hakan. Självklart borrade jag in naglarna under den och klämde åt rejält. Jag tryckte och klämde och till slut gav den upp. Asså segerkänslan! Idag hämnas den på mig å det grymmaste. Den är inte längre en liten liten finne. Den är en böld.


Hej söndag!

Nu är söndagen nästan slut. Jag har jobbat i natt och var vaken till klockan halv elva i förmiddags. Därför har denna dag rätt automatiskt ägnats åt rekration och vila. Jag har spelat spel på mobilen och tittat på en massa olika program på datan och ätit pizza.

Natten gick bra, jag kände inte av någon allergi och jag njöt så himla mycket imorse när jag vid sex-snåret traskade ut till hästarna i hagen och gav dem hö och snicksnackade lite och solen sken på oss för full och det glittrade i sjön och fåglarna kvittrade och ni kan ta mig tusan inte ana vilket himla paradis det är där ute på landet, där jag ska jobba hela sommaren! Älskart.

Igår hängde jag med min kusse Molle nästan hela dagen. Vi var på prommis till en galleria där jag hämtade ut allergimedicinen. Vi köpte galen glass som var god men kanske inte galet god (det kan iofs ha att göra med den spruckna och sålunda ilande tanden) och vi försökte vara tappra och äta den i solen men det var ju maddafacking svinkallt så efter det pallade vi inte gå hem igen i snålblåsten utan plankade på tunnelbanan. Molle skulle till jobbet innan mig så då sov jag en stund på hennes soffa innan det var dags att bege sig söderut på E4an. Mot jobbet asså.

Hängde ni med nu? Nu blev det en beskriving helt i kronologisk oordning. Men det klara ju ni av att sortera, visst?

Och nu är det dags att knoppa tror jag bestämt. Jösses vad man blir både dygns- och veckovill av att jobba vakna nätter såhär SAMTIDIGT som det är långhelg. Jag känner mig alldeles perplex.

Imorgon är det en annan dag och den dagen ska jag ägna mig åt studier samt gyvnastik. (som vi säger i Jönnet)

En rätt vanligt lång dag

Namnet till trots har denna dag varit ganska normal-lång. Jag har hunnit med ganska normal mycket. I morse kom Majsans brorsa och hans tjej hit på frulle. Simme hade också sovit här så vi var ett litet gäng som åt tofu och bruna bönor och drack kaffe ihop. Mys! Mer då? Jag, Majsan och Simme käkade middag på Beijing 8, dumplings och edamamebönor. Det var smarrigt. Sen träffade jag Rico och vi var på bio och såg Wuthering Heights. Den var väldans speciell. Jag kan inte säga att den var bra för den var liksom något helt annat. Den får fyra av fem. Otroligt vacker och smärtsam.

Jag hade köpt en påse godis till mig och Rico. Jag bet sönder min tand på första biten. Okul. Nu gör det ont.

Igår var jag hos en läkare för att få diskutera mitt problem med allergin. Jag hade hoppats på att få ställa några frågor och få lite svar. Men icke. Läkaren var jättestressad och ville alls inte lyssna på mina frågor, än mindre ville hon svara på dem utan skrev bara ut tabletter och nässpray och sen var det tack och adjö. Hon körde mer eller mindre handgripligen ut mig från sitt rum. Banérgatans husläkarmottagning kommer jag inte besöka igen.

Imorgon ska jag tillbaka till gården och jobba natt. Jag ska vara preppad med tabletter.

Här om dagen var jag på spinning. Jag cyklade så jag fick blodsmak i munnen och idag har jag en jäkla träningsvärk i magen. Bra skit det där med spinning asså.

Jag köpte mig en ny kofta igår. Den är jättefin. Var inne på Kiehls och fick en massa prover. Jag älskar när man får en massa prover.

Jag är hungrig men jag vill inte äta för det gör ont i tanden. Kanske är det nu jag kommer bli smal?

Hästtjej

Jag är en hästtjej. En allergisk sådan. Denna helgen har jag varit och provjobbat på en gård som jobbar med tjejer som mår dåligt OCH med hästar. Jag älskade jobbet. Min näsa älskade inte stallet. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Ska jag jobba på ett jobb jag är allergisk emot? Kanske måste jag det för att jag mår så himla bra i själen av att vara där? Jag börjar gråta varje gång jag försöker tänka tanken att INTE jobba där. Och så börjar jag gråta när jag tänker på hur himla pissigt det är att jag blivit allergisk. Jag som är en människa som gillar djur. Det är orättvist, men livet är ju inte rättvist, det vet alla. Men det hade varit gött med lite flyt nån gång i alla fall... (Hej pessimist)

Idag pratade vi om känskor i vår barngrupp. Barnen fick rabbla upp alla känslor de kunde komma på. När de inte kunde komma på fler skulle alla bestämma sig för två av de känslor vi sagt som bäst stämde in på hur vi oftast känner oss. Jag ville välja tom och ledsen. Jag valde glad och längtande. Jag ljög för barnen. Men jag ljuger inte för er, mina kära fem bloggläsare.

Jag tycker livet är rätt pissigt asså. I lördags sa min mamma att Snart vänder det Lina. Jag hoppas verkligen verkligen att hon har rätt.

RSS 2.0