En lista!

Jag stal denna lista av Kanins kanotgrupp. Kanin hade visst stulit den från någon annan. 
 
Det tråkigaste som hänt dig i år. 
Gud va svårt att svara på. Detta år har överlag varit extremt bra. Jag har haft flyt. Men om jag anstränger mig:  Det har varit tråkigt att skriva de sista hemtentorna för jag har varit väldigt väldigt trött på att plugga. Och så var det såklart skittråkigt att säga adjö till kompisarna i Göteborg. 

Det bästa som hänt i år. 
Jag har fått ett jättespännande jobb till hösten. (skolkurator) Jag har tagit examen. Jag har fått ett jättebra och mycket fördelaktigt andrahandskontrakt i Årsta. 

Tre senaste sms. 
Heej!!! Jag e i hälsingland tyvärr!! När jag kommer tebax! Puss (från Ida, som svar på om hon ville ses ikväll)
 
Ja det kan du va!!! Asbra!!!! (från Långa Kusinen, när jag skröt om min 9 km löptur)
 
Ha, min mobil var för snabb. Jag menar att vi kan träffas en stund fast inte imorgon. Lotta (från min chef, hon hade först skickat ett jättekonstigt sms jag inte begrep)

Nuvarande beroende:  
musik: INGET!!! Har ingen låt som jag repeatar just nu vilket är rätt ovanligt. Senaste plattan jag la till i playlisten på Spotify var dock Mariam the beliver - Blood donation. Mycket bra. 
tv-serie: Lost. Älskart. Har nyligen börjat titta på säsong 3.
kläder: Tunna gråmelerade tischor. Mina gräsgröna silkesbrallor. Guldsmycken. Birkenstock. Och såklart ridbrallor och gummistövlar! Älskar att jag jobbar med hästar igen!
mat: Ingefära. Chipotlepasta. 

Ett jobb du aldrig kan ha. 
Mattant i matsalen Rigoletto på min gamla gymnasieskola. Finns dock inte längre så jag kan pusta ut. Har alltid varit min skräck att hamna där nere i bunkern sex våningar under jord. Låter kanske som ett spännande ställe men det var det inte. 

Något du inte gillar hos andra. 
Låter ju kanske förmätet att säga men folk som inte bryr sig om djur och miljö, alltså jag blir vansinnig. Folk som äter vad som helst och inte sopsorterar och som bah: meh vadå det spelar ju ingen roll vad jag gör, det är ju kört ändå... eller ännu värre: meh vadå, miljöhotet och globala uppvärmningen är ju bara ett påhitt, det stämmer ju inte... eller: oh meh männskan har ju ALLTID ätit djur det är ju naturligt för oss...

En dålig sida med dig själv. 
Att jag dömmer folk fortare än blixten. Du är dum! Du är snäll! Så snabt går det! (fast jag kan ändra mig, det är ju bra)

En maträtt du är sugen på just nu. 
Chilli Cheese. Fast det är kanske mer ett snack.

Helgplaner?
Jag ska jobba heeeela helgen. Från fredag klockan 10 till måndag klockan 14. Är dock ledig mellan lördag kl 21 och söndag klockan 10. Tänkte at jag skulle sova då. 


Hej bloggen!

Oj, det har visst gått nästan en hel månad sen jag senast skrev. Jag har haft väldigt fullt upp med en massa olika saker. Slutat skolan till exempel. 
 
Saker jag har haft för mig under juni månad:
 
  • Haft mitt sista seminarie, kanske för alltid. Det gick bra. Det var roligt och sorgligt, jag både skrattade och grät.
  • Tagit socinomexamen. Det var roligt och sorgligt, jag både skrattade och grät.
  • Varit på Liseberg inte mindre en två gånger. Jag har åkt Balder fyra gånger.
  • Staterat i Quizadillas och faktiskt varit mest i publiken. Det var roligt! Jag var rätt kass. Vann inte något pris. 
  • Packat ihop min lägenhet. Det var varken roligt eller speciellt sorgligt. Jag svettades mest och stönade och stånkade.
  • Flyttat till Stockholm. I alla fall halvt. Nu bor jag åter igen i källaren hos Majsan. 1 september flyttar jag till Årsta.
  • Börjat jobba igen på gården. Ett pass avklarat, då fick jag åka till Gröna Lund och åka en massa roliga karuseller. Fast ingen var lika rolig som Balder.
  • Varit på Visngsö med hela min släkt och firat midsommar, det var fantastiskt roligt!
  • Sprungit ganska mycket, idag sprang jag nio (9) kilometer. Det blev så långt för att jag sprang lite vilse ute på Djurgården. Jag är dock mäkta imponerad av mig själv.
  • Kollat på ganska många avsnitt av Lost.
  • Avinstallerat Candy Crush. Var på level 349. Haft lite abstinens men bara lite, var så jäkla trött på det där himla spelet. Men nu vill jag ha ett nytt roligt spel att spela. Tips mottages tacksamt.
  • Varit på bio ensam. Idag faktiskt! (Det var ju fler personer där såklart men inte någon jag kände) Star Trek Into Darkness. Den var bra. Den var i 3D, gillar inte det formatet men den gick bara i 3D. Har lite huvudvärk nu.
 
Sen har det ju såklart hänt en hel del andra saker också.
 
Det känns både bra och dåligt att jag har flyttat nu. Flyttat för gott hoppas jag ju såklart. Mest för att jag verkligen hoppas att jag kommer trivas här och känna att jag vill bo här och att det kommer bli bra. Det blev aldrig riktigt bra i Göteborg, fast jag gav staden chansen i nästan nio år. Så valet att flytta var ju inte jättesvårt. Men det är lite tråkigt att jag lämnat en hel radda fina människor. Bosse, Lilla Spydiga, Martinsson, Helle, Frippe, Fras och såklart quizzorna. Och klassisarna. Jag längtar redan efter dem. 
 
Om ni inte följer mig på Instagram kan ni göra det. Jag är mycket mer aktiv där än här. Bogserlina heter jag. Jag tar jättemånga roliga bilder. (ljug) 

RSS 2.0