It´s alive!

Hej bloggloverz out there! Ni undrar kanske vart jag har tagit vägen? Jag är kvar där ni sist lämnade mig, men det är icke min datamaskin. Den har gått sönder och jag har levt utan dator i säkert en månad nu. Därför har jag inte bloggat. Och i ärlighetens namn tappade jag sugen redan innan. Det kändes liksom inte kul att skriva. Inget jag kom på kändes intressant. Nu har vinden vänt men nu går det ju inte att blogga eftersom jag inte har någon dator. Men vad är det du gör nu då, tänker ni. Sanning. Jag bloggar från datorn på mitt jobb. Jag jobbar natt och har därför lite att göra och således tid med detta kära nöje.
 
Jag har denna sommar då och då gjort små anteckningar i min telefon på saker jag ska blogga om när jag får chansen. Tänkte att jag skulle gå igenom dem nu.
 
1. Jag stör mig på att folk inte har ögon i nacken. Att folk bara kan stanna upp på trottoaren och så går man rätt in i dem. Okej men allra mest stör jag mig på att jag stör mig på detta jag är ju för sjutton likadan helt säkert jätteirriterande ibland. Jag försöker jobba med detta. Dels att vara mer följsam i gångtrafiken och dels att inte låta andra ouppmärksamma gångtrafikanter irritera mig. Så himla onödigt liksom.
 
2. En annan sak jag irriterar mig på hos mig själv är att jag är så sjukt dålig på att ta emot en komplimang. Om nån säger till exempel snygg klocka så måste jag direkt bah ah den va skitbillig köpte den där och där SOM OM DE FRÅGAT DET! Har så jäkla svårt att bara säga tack. Känns som om jag måste ursäkta mig typ. Konstigt. Men detta jobbar jag på. Så om du nån gång säger nåt snällt till mig och får ett stelt tack till svar så vet du vad som pågår.
 
3. "Jag gillar mat, fotboll och film, saker man kan ta på" Det här är ett citat från min kompis Ricardo. Jag var ganska dragen när han sa det och jag skrev upp det men jag minns att jag kom på nåt intressant om vad jag själv tycker om för saker men nu har jag glömt det. Det hade säkert blivit ett jätteintressant blogginlägg. Det var ju synd att jag glömt.
 
Jaha. Nu var det slut för idag. Följ mig på Instagram, där är jag ganska frekvent. Bogserlina heter jag. Nu ska jag återgå till mitt jobb. Jag har i uppgift att torka alla ytor i köket samt dammsuga och våttorka alla golv på bottenplan. Klockan sex ska jag ut i stallet för att utfodra djuren. Jag älskar det faktum att djur ingår i mitt jobb SÅ HIMLA MYCKET!!! På Instagram finns det en hel del bilder på djuren.
 
Peace out!

RSS 2.0