Att leta efter burkar.

Mitt nya roligast: Geocaching. Går ut på att leta efter små burkar som ligger gömda i naturen. Här om dagen var jag ute och letade efter burkar i stadsmiljö. Här är vad jag fann.

En båt, doftgranar, telefonjack samt en EU-moppe. (samt tre burkar)


Livet asså.

Först kom aldrig sommaren och sen kom hösten. Läste det nånstans för nån dag sen. Det skulle kunna ha varit indiansommar nu. Varmt och soligt. Det är helt vanlig höst. Kallt och regningt. 
 
Jag skriver inte på min tenta. Jag har såklart ångest över detta och vrider mina händer. Men jag har INGEN SOM HELST JÄKLA LUST ATT SKRIVA MIN TENTA HÖR DU DET CHRISTIAN DANEBÄCK!!! (kursansvarig) (han kommer hitta detta när han googlar sig själv nästa gång) (jag borde kanske inte skriva ut hans namn på det här sättet) (han är säkert inte typen som googlar sig själv) (ok Christian, om du har hittat detta och inte vill att ditt namn ska stå med, kontakta mig så tar jag bort det) 
 
I fredags hade jag och Den lilla feta fredagsmys. Vi åt fryspizza, drack vin och tittade på skräckfilm. Jag hade spenat på min pizza, Dr Oetker Tradizionale Spinacci. Faktiskt himla god. Den lilla feta hade massa ost på sin. Jaha, vi kollade som sagt på film. Den här. Tyckte inte den var speciellt bra. Läskig såklart men som Den lilla feta uttryckte det: väldigt overklig. 
 
Jag måste hitta ett nytt namn till Den lille feta. Det hela är otroligt förvirrande för mig. Kan inte hålla reda på om det är Fet eller Tjock. Dessutom är hon ju pytteliten nu för tiden. Kanske helt enkelt ska kalla henne vid hennes rätta namn? Måste fråga vad hon föredrar.
 
Igår gjorde jag allt för att inte behöva börja skriva. Jag städade och hängde med kompisar och hjälpte Lilla feta (tills vidare är det fet) kolla på lägenhet (hon kommer kanske flytta till mitt kvarter nu lagom tills jag flyttar härifrån what a fuck!!!) sorterade en massa papper och på kvällen träffade jag min gamla klassis Sarah och vi drack öl och åt ost och pratade om livet men mest om skolan. Det  var en fin kväll på alla sätt.
 
Nu ska jag äta middag. Potatismos!

Nu är det fredagsmys.

Alltså det här med att gå i skolan. Jag tycker så innerligt illa om det. Att en aldrig är ledig. Att det alltid alltid ligger som ett jäkla läsa/skriva-ok över en. Har en tenta som ska in på torsdag så det är den jag kommer ägna helgen åt. Mest. Men jag ska fredagsmysa men Den lilla tjocka och Bosse ikväll och imorgon ska jag träffa min gamla klassis Sarah, vi ska dricka drinkar. Så klaga inte Karolina! Ok.
 
En sak till: När är det ok att sluta städa inför en flytt? Inte än va?
 
Igår när jag satt i mitt kök och försökte skriva på min tenta (Det stora problemet var inte jag denna gång utan att jag inte hade något bra program att skriva i och det var lite klurigt för en före detta PC-användare att lösa det där nu när jag har en Mac. Men till slut lyckades jag i alla fall installera nån slags Prova en månad gratis-version av Word och kunde skrida till verket. Visserligen skred jag inte men ändå.) I alla fall. Igår hade mina grannar grillfest på gården. Inte för att jag någon gång deltagit i nåt av alla alla partyn på gården och inte för att jag skulle tacka ja om jag blev bjuden och jag har många gånger upplevt det som hämmande för mig att alla är så himla tajta på gården men nu när jag ska flytta känns det lite sorgligt at jag ska lämna de här social vidundren. 
 
Nu ska jag äta frulle och sen åka till skolan. Tjing tjong.

Blixtrapport från sexans spårvagn mot Länsmansgården.

På väg hem. Det luktar kattmat och jordnötter. Inte gott. Och nu klev det precis på en man som luktar gammal fimp.

Over and out.


Hej Göteborg.

Jag är tillbakaflyttad nu. Här kommer en liten resumé angående vad som hänt och vad jag tänkt sen sist. Det är lite svårt att sortera nu när jag inte har skrivit något i bloggy på länge men håll till godo.

 

Jag ska flytta 1 november och har haft visning på min lägenhet. Pratade med min hyresvärd Maria i morse och vi bestämde att läggan nog kommer gå till en urgullig liten farbror som heter Kent. Både jag och hyresvärden Maria trodde att han kommer trivas här. Känns bra att det är nån fin som tar över efter mig. Jag har separationsångest. Jag älskar ju min lägenhet. Vad är det här för jäkla påhitt egentligen? Flytta? Men det ska bli skönt att komma in till stan. Det ska det. Och jag behöver lite miljöombyte. Jag behöver framför allt komma ifrån linje fem, sex och tio.

 

På tal om spårvagnar. Det är faktiskt en enorm skillnad på lukterna om man jämför Göteborgs spårvagnar med Stockholms tunnelbanor. Jag vet att jag nämnt det förrut här i bloggen men det tål att talas om igen. De måste ha nåt slags supereffektivt luftreningssystem i tunnelbanorna som tar bort lukt. Det luktar jämt illa på spårvagnarana. Överdrift. Kanske inte jämt och inte alltid illa heller men det luktar väldigt ofta och ofta inte gott. Smutsig människa, fylla, mat, parfym, rök. Och så vidare. Och jag med min supernose störs av detta.

 

Jag åker till Paris nästa fredag. Hej Paris! Jag ska dricka vin och äta sniglar. 

 

Det är lurigt det där med flyttpackning. Nu återkommer jag till det ämnet. Kan tänka mig att bloggen kommer behandla just ämnet Flytt ganska mycket de närmsta månaderna. Vad ska packas ner och hur och när? Jag flyttar ju från en trea till en etta och behöver göra mig av med en massa grejer. När ska man lägga ut en soffa på Blocket? Jag vill ju inte sälja den NU för jag vill ju ha nåt att sitta i men jag vill ju samtidigt bli av med den innan 1 november. Hur mycket kommer jag få plats med i ettan? Vad ska jag spara? Vad ska jag slänga? Vad ska jag sälja? Vad ska jag elda upp i en stor brasa i skogen?

 

Jag hoppas det finns mangel i min nya läggas tvättstuga.

 

Jag saknar djuren från mitt sommarjobb så himla mycket. Jag vill skaffa mig en hästkompis. 

 

Nu håller ni alla säkert på att sprängas av nyfikenhet på vad sjutton jag skriver på för dator! Har hon köpt en ny dator eller??? Nä, jag har FÅTT en! Av Djuret! Så himla schyrrigt. En sån där vit MacBook. Den var paj men jag lagade den (eller JAG lagade ju den absolut inte, jag lämnade in den på en Mac-butik och dom lagade den) för 1300 pix och nu har jag som en sprojlans ny dator som är vit, fin, snabb, tyst och har ett batteri som håller SKITLÄNGE! Tack Djuret!

 

Nu får det räcka för idag. Jag vill inte bränna ut mig. Det vore trevligt med lite hurra-rop nu. 


RSS 2.0